Arbeiderpartiets maktspill - veien, sannheten og partiet

Utgitt:
2020
Hva er bakteppet for alle maktkampene i Arbeiderpartiet? Hvorfor har det vært så vanskelig å skrive om interne stridigheter? Hvorfor skrev ikke Einar Gerhardsen eller de andre sentrale lederne om sine overtramp?

Kjøp signert utgave

Kr 450,- inkl. frakt. Send e-post til:
Utsolgt!

I denne boken kan du lese en komprimert dokumentar om de styggeste maktkampene i Arbeiderpartiet. Helt fra Martin Tranmæl til Jonas Gahr Støre. Sivertsen brukte fire år på å gå i dybden på en materie som tidligere ikke har tålt dagens lys. Boka er trykket i to opplag, tilsammen 8000 eksemplarer.

«Motivasjonen for å skrive bøker er den nådeløse jakten på sannheten.»
En levende og medrivende journalistisk skildring av dramatiske og tragiske konflikter i Arbeiderpartiet gjennom hundre år, fylt av intriger, konspirasjoner, maktbrynde og uetiske utfall. Sivertsen leverer spissete portretter av hovedpersonene og avdekker flere mørke spor som går gjennom partiets historie.
Karsten Alnæs
Forfatter
En overbevisende demonstrasjon av ‘oligarkiets jernlov’: Det norske Arbeiderpartis vei fra frihet og deltakelse til fåmannsvelde, gubbestyre og hemmelighold. Tankevekkende!
Hans Fredrik Dahl
Professor i medievitenskap
Forbedring starter med at noen får makt, og tilbakegang med at noen får for mye makt. Så også for Arbeiderpartiet i Norge. «Arbeiderpartiets maktspill» er ren nytelse for alle som vil forstå maktens anatomi.
Hans Geelmuyden
Styreleder i Geelmuyden Kiese
Nådeløs og avslørende. Denne boka bør alle lese.
Nils Ole Oftebro
Skuespiller
© Aage G. Sivertsen – aagesiv@gmail.com